FysioVars team

Ons team

Maak kennis met ons team van gedreven therapeuten.

DEBBIE WELLING-POUWELS
DEBBIE WELLING-POUWELSFysiotherapeut, manueel therapeut, Pilates trainer
Ik ben werkzaam op de maandagochtend, dinsdag en vrijdag.

BIG registratienummer: 99064313104

Hoi! Ik ben Debbie. In 2005 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de HAN in Nijmegen. Mijn afstudeerstage heb ik gelopen op de afdeling neurologie in het UMC St. Radboud in Nijmegen. Na mijn afstuderen heb ik hier een korte periode een vakantiewaarneming mogen doen.

Hierna ben ik begonnen bij fysiotherapiepraktijk Oonk te Varsseveld. De afgelopen jaren heb ik de opleiding voor Manueel therapeut gevolgd aan de School voor Manuele Therapie Utrecht. Deze Manuele Therapie is gebaseerd op de principes van Van der Bijl. Deze opleiding heb ik in 2010 afgerond.

Na jaren heel prettig te hebben samengewerkt met Jan Oonk heb ik de gelegenheid gekregen van Jan om begin 2011 zijn praktijk over te nemen. Met deze nieuwe start heb ik de naam van de praktijk veranderd in FysioVars.

In 2012 heb ik de opleiding “fysiotherapie in de thuiszorg” afgerond. Hierna ben ik (maar ook mijn collega’s) intensief gaan samenwerken met Buurtzorg Varsseveld (thuiszorg organisatie) en ergotherapie praktijk Petra ten Boom. Fysiotherapie in de thuiszorg  is erop gericht om middels preventieve maatregelen, maar ook middels bijvoorbeeld oefentherapie er voor te zorgen dat mensen in de thuissituatie zich zo lang mogelijk zelfstandig kunnen redden. Dit geldt niet alleen voor kwetsbare ouderen maar ook voor bijvoorbeeld terminaal zieke mensen. Hierbij is de samenwerking met diverse disciplines van het thuiszorgteam zeer belangrijk.

Sinds 2017 heb ik als speciaal aandachtsgebied klachten in hoofd-, nek en kaakregio.
In 2017 heb ik de cursus Crafta basis met succes afgerond. Deze cursus is een verdieping in de (neuro) anatomie van hoofd-, nek- en gezichtsregio waaronder het kaakgewricht.

Sinds 2012 ben ik de trotse moeder van een dochter en sinds 2015 ook van een zoon. Naast dat ik met veel plezier mijn werk doe heb ik ook veel plezier in mijn hobby’s. Ik speel saxofoon bij muziekvereniging D.E.S. en loop graag een rondje hard.

Hoi! Ik ben Aaykie. Als algemeen fysiotherapeut ben ik werkzaam bij FysioVars. Ik ben gestart met een bachelor Bewegingswetenschappen, en heb hierna gekozen voor de opleiding fysiotherapie. Ik vind het heel fijn om mijn kennis over het bewegingsapparaat direct toe te kunnen passen. En daar is fysiotherapie een uitstekend vak voor!
Iedere patiënt is uniek en komt met een eigen verhaal en klacht, juist dit vind ik ons vak zo mooi maken. De kennis die ik heb, kan ik bij iedereen op een gepaste manier inzetten om tot de juiste behandeling te komen.

Ondertussen heb ik me door verschillende cursussen verder verdiept in onder anderen de aanpak van schouderklachten en kinderorthopedie. Tevens geef ik op de praktijk Perfect Pilates lessen in kleine groepen (max. 8 personen). Hier beleef ik veel plezier veel aan! Vooral omdat ik zie dat door deze lessen mensen minder klachten en/of beperkingen in het dagelijks leven ervaren.

Mijn interesse voor de specialisatie kinderorthopedie, komt voort uit mijn andere hobby, namelijk de turnsport! Als jong meisje heb ik veel geturnd en de liefde voor deze sport is nooit weggegaan. Nu ben ik nog regelmatig te vinden in de turnhal als turntrainer en zie ook regelmatig turners en turnsters met blessures om hen weer snel terug te helpen in de turnhal.

Verder vind ik het fijn om regelmatig te gaan hardlopen, leuke uitjes te doen samen met mijn gezin of heerlijk op vakantie te gaan naar een lekker zonnige bestemming.

AAYKIE BOD
AAYKIE BODFysiotherapeut, kinderorthopedie, COVID-19 revalidatie, Pilates trainer
Ik ben werkzaam op de maandag, woensdagochtend, donderdag en vrijdag.

BIG registratienummer: 89919721804

MARLOES KLEINHESSELINK
MARLOES KLEINHESSELINKFysiotherapeut, manueel therapeut en dry needling
Ik ben werkzaam op dinsdagmiddag en -avond, woensdag en vrijdag.

BIG registratienummer: 69920303504

Hoi! Ik ben Marloes.

In 2015 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond aan de Saxion Hogeschool in Enschede. Tijdens mijn studie heb ik verschillende stages gelopen in de eerstelijns fysiotherapiepraktijken en in het verpleeghuis. Na mijn afstuderen heb ik verschillende waarnemingen gedaan in fysiotherapiepraktijken en daarna ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in een particuliere praktijk. Sinds 2021 ben ik onderdeel van Fysiovars.

Nadat ik  een aantal jaar als algemeen fysiotherapeut werkzaam ben geweest wilde ik mij verder specialiseren in ons mooie vak. In 2018 ben ik gestart met de Master Musculoskeletaal en deze opleiding heb ik begin 2021 afgerond in de richting manuele therapie. Als manueel therapeut heb ik meer kennis van de gewrichten en met name van de wervelkolom en daarnaast gebruik ik ook andere behandeltechnieken.

In juni 2018 heb ik de cursus Dry Needling afgerond. Door het aanprikken van spieren met een naaldje kan deze op een effectieve manier ontspannen. Met deze verschillende behandelopties hoop ik mensen zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Want ieder mens en iedere klacht is anders en dat maakt het werk als fysiotherapeut voor mij zo boeiend!

In mijn vrije tijd speel ik volleybal of maak ik graag een mooie wandeling.

Hoi! Ik ben Greg. In januari 2017 ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Tijdens mijn studie heb ik stages gelopen binnen de eerste lijns fysiotherapie (particuliere praktijk) en in het verpleeghuis.
Door in deze twee verschillende settingen stage te hebben gelopen, heb ik veel verschillende klachten en  patiënten gezien. Van jongeren en volwassenen tot (kwetsbare) ouderen.

Wat mij erg aantrekt in het vak fysiotherapie is de afwisseling die het werk met zich meebrengt en het sociale aspect. Ik ben onder de mensen en iedere klacht en patiënt is anders. Je behandeld immers een persoon en niet alleen een schouder, nek of knie. Ik vind het het mooist om samen met mijn patiënten hun behandeldoelen te behalen, zodat zij hun activiteiten weer kunnen uitvoeren en tevreden hun behandeling afsluiten.

In 2017 heb ik de cursus medical taping gedaan. In deze cursus heb ik geleerd hoe je met bepaalde technieken een elastische tape kan aanbrengen om gewrichten, spieren en spierknopen te behandelen.

In februari 2020 heb ik de cursus Dry Needling afgerond. Dit is een effectieve manier om spieren te laten ontspannen door met een naald kort in de spier te prikken.

Sinds 2018 ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij FysioVars. Ik werk hier met veel plezier en het is prettig samenwerken met mijn collega’s. De patiëntenpopulatie is hier heel divers waardoor er veel afwisseling is in klachten en patiënten. Hierdoor gaat mijn werk nooit vervelen!

In mijn vrije tijd fiets ik graag rond op mijn racefiets of loop ik een rondje hard in het bos. Ook ben ik te vinden bij voetbalvereniging Sprinkhanen als fysiotherapeut.

Komt u langs op ons inloopspreekuur? Dan treft u mij!

GREG JANSEN
GREG JANSENFysiotherapeut, dry needling
Ik ben werkzaam op de maandagmiddag en -avond, dinsdag en donderdag.

BIG registratienummer: 29922254904