Pilates

Perfect Pilates

Sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut. Een training waarbij kracht, balans en lenigheid worden gecombineerd in één les! Werken aan core stability, lichaamsgevoel en body&mind om klachten te verminderen of te voorkomen.

Pilatesles

De lessen zullen zijn op de onderstaande dagen / tijden:

Dinsdagavond: 19.00u-20.00u.
Vrijdagochtend: 9.00u-10.00u.

Wil je een keer meedoen? Graag! Een eerste proefles is uiteraard gratis.
Je kunt je aanmelden via info@fysiovars.nl / 0315-242482

Wat is pilates?

Bij pilates train je het hele lichaam, maar het accent zal liggen op het verbeteren van de rompstabilteit, ook wel core stability genoemd. Een sterke en stabiele ‘core’ zal blessures aan grote spiergroepen verkleinen en je houding verbeteren.

Door een grote variatie in oefenvormen kunnen we de training zo zwaar maken als wat de deelnemers willen / aankunnen. Doordat we tegenwoordig veel achter de computer werken of lang staan ontstaat er een disbalans in ons lijf. Je ‘core’ is niet meer stabiel er ontstaat stijfheid in de gehele wervelkolom en ook het lichaamgsgevoel wordt steeds minder. Pilates pakt bovenstaande factoren aan en zorgt weer voor een goede balans!

Hoe ziet de training er uit?

De training zal voornamelijk bestaan uit oefeningen op de mat. Trainen in een kleine groep, met deskundige begeleiding zorgt er voor dat extra aandacht is voor de juiste techniek en beheersing van de oefeningen.

Daarnaast is pilates gericht op lichaamsgevoel, ademhaling en ontspanning. De lessen zijn hierdoor erg geschikt voor revalidatie na bijvoorbeeld nek, rug, schouder of heupklachten.

Aanbod Pilates

Mocht je interesse hebben neem dan contact met ons op via de mail info@fysiovars.nl of telefonisch 0315-242482.

Perfect Pilates

99,00
  • Nieuwe deelnemers € 89,00
  • 8 Lessen op de praktijk
  • Mogelijkheid tot inhaalles
  • Eerste proefles gratis!