Perfect Pilates

Sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut. Een training waarbij kracht, balans en lenigheid worden gecombineerd in één les! Werken aan core stability, lichaamsgevoel en body&mind om klachten te verminderen of te voorkomen.

Wat is pilates?

Bij pilates train je het hele lichaam, maar het accent zal liggen op het verbeteren van de rompstabilteit, ook wel core stability genoemd. Een sterke en stabiele ‘core’ zal blessures aan grote spiergroepen verkleinen en je houding verbeteren.

Door een grote variatie in oefenvormen kunnen we de training zo zwaar maken als wat de deelnemers willen / aankunnen. Doordat we tegenwoordig veel achter de computer werken of lang staan ontstaat er een disbalans in ons lijf. Je ‘core’ is niet meer stabiel er ontstaat stijfheid in de gehele wervelkolom en ook het lichaamgsgevoel wordt steeds minder. Pilates pakt bovenstaande factoren aan en zorgt weer voor een goede balans!

Hoe ziet de training er uit?

De training zal voornamelijk bestaan uit oefeningen op de mat. Trainen in een kleine groep, met deskundige begeleiding zorgt er voor dat extra aandacht is voor de juiste techniek en beheersing van de oefeningen.

Daarnaast is pilates gericht op lichaamsgevoel, ademhaling en ontspanning. De lessen zijn hierdoor erg geschikt voor revalidatie na bijvoorbeeld nek, rug, schouder of heupklachten.

Kosten Pilates

Ivm het Corona virus mogen wij (nog) geen groepslessen op de praktijk geven. Daarom geven we die lessen nu online! Check ons YouTube-kanaal. Elke online pilates les is een week beschikbaar en kun je daarom op een moment doen dat het jou uitkomt. Of de les eventueel vaker meedoen.

Meedoen? Stuur een appje met je naam en mailadres naar 06-26776337 of stuur een mailtje naar info@fysiovars.nl

1 les (online)

6,00

4 lessen (online)

20,00