FysioVars fysiotherapie

Fysiotherapie

Als fysiotherapeut weten wij alles af van ‘de mens in beweging’. Bij ons kunt u terecht voor de behandeling van uw klachten maar ook voor advies en ter voorkoming van klachten.

‘In beweging’

Het menselijk lichaam is wonderbaarlijk! In veel opzichten. Wonderbaarlijk sterk, wonderbaarlijk slim en alles werkt wonderbaarlijk goed met elkaar samen. Wanneer u geen klachten ervaart in het dagelijks leven staat u daar vaak niet bij stil. Maar wanneer bijvoorbeeld het ophangen van de was een hels karwei wordt omdat u flinke nekpijn heeft, of u geen wandeling meer kunt maken in verband met pijn in uw enkel dan wordt het een ander verhaal.

Wij helpen u dan graag weer ‘in beweging’  want wij als fysiotherapeuten weten alles af van ‘de mens in beweging’. We zijn deskundige op het gebied van het dagelijks bewegen of dit nu thuis is, op (of naar/van) het werk of tijdens het sporten.

Wat doen wij?

Bij ons kunt u terecht voor de beoordeling en behandeling van uw klachten. Maar ook om juist klachten te voorkomen (preventie) bent u bij ons aan het juiste adres. De fysiotherapeutische behandeling kan uit diverse behandelmethodes bestaan zoals oefentherapie, medical taping, adviezen, dry needling en/of massagetherapie. Indien nodig dan kan er ook manuele therapie toegepast worden door onze manueel therapeuten.

Alles is er op gericht om u weer vooruit te helpen zodat u uw zelf weer ‘ in beweging’ kunt houden.

FysioVars aktetas

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u een afspraak maken?